20.05.2024

Objav čaro swapovania a ušetri vďaka BHARTER.SK svoju peňaženku aj našu planétu

           Vo svete plnom konzumu sa stáva koncept udržateľnosti stále populárnejším ale predovšetkým dôležitejším pre našu spoločnú zelenšiu budúcnosť. Patríš aj Ty k tým,  ktorým nie je budúcnosť našej planéty ukradnutá, a túžiš po tom, aby aj Tvoje deti poznali prírodu tak, ako si ju pamätáš z detstva Ty? Tak začni swapovať cez bharter.sk. Vďaka swapovaniu prispeješ k udržateľnejšej a zelenšej budúcnosti nás všetkých a navyše získaš nové veci bez minutia čo i len centu. Každý jeden swap zároveň pomáha budovať a posilňovať komunitné vzťahy.

Hlavné dôvody prečo swapovať

           Jedným z najpresvedčivejších a najdôležitejších aspektov swapovania je jeho pozitívny dosah na životné prostredie. Každá vymenená položka predstavuje o jeden nový vyrobený produkt menej, čím sa znižuje nápor na zdroje našej planéty a tiež uhlíková stopa spojená s výrobou a prepravou. Tým, že dáš danej položke druhú šancu na život, sa tiež aktívne zapájaš do podpory cirkulárnej ekonomiky a pomáhaš znižovať produkciu odpadu.

           Vďaka swapovaniu môžeš získať veci, ktoré práve potrebuješ, bez potreby platenia. Takto šetríš nielen našu planétu ale aj svoju peňaženku a rozpočet. Ušetrené peniaze budeš môcť investovať inam – napríklad do nových zážitkov alebo si za ne budeš môcť dopriať vytúžený relax, napríklad v podobe masáže.

           Výhodou swapovania je tiež budovanie komunity. Swapovanie spája ľudí, ktorí zmýšľajú podobne a zdieľajú spoločné vízie, zámery a smerovanie. Swapy predstavujú príležitosť na spoznanie nových ľudí, budovanie zmysluplných vzťahov a posilňovanie komunitného ducha napríklad prostredníctvom zdieľania príbehov o jednotlivých kúskoch, ktoré si vymieňate..

           Swapovanie má však výhod oveľa viac. Tým, že posunieš ďalej veci, ktoré už nepotrebuješ, sa Ti v domácnosti uvoľní miesto a potešíš niekoho, kto danú vec využije. Prostredníctvom swapovania môžeš tiež inšpirovať ostatných v Tvojom okolí, aby využívali veci z druhej ruky, čím ešte viac podporíš cirkulárnu ekonomiku.

Moderný spôsob získavania nových vecí s udržateľným presahom

           Swap nie je len o výmene položiek. My v BHARTERi si nevymieňame medzi sebou len materiálne veci, ale aj myšlienky a hodnoty. Vďaka swapu môžeš prehodnotiť svoj postoj k spotrebnému tovaru, materiálnym veciam a konzumu a osvojiť si udržateľnejší spôsob života.

Ako môžeš vstúpiť do sveta swapovania?

           Jednoducho. Pridaj sa k nám! Zaregistruj sa u nás na BHARTERi, prvom swapovacom portáli na Slovensku, ktorý Ti umožní vymieňať oblečenie, elektroniku, veci do domácnosti, knihy, hračky a množstvo iných zaujímavých vecí. Vďaka BHARTERu budeš môcť posunúť ďalej veci, ktoré už nepotrebuješ, a získať za ne nové jedinečné kúsky, a to všetko bez peňazí a bezpečne.

           Prilož aj Ty ruku k dielu a preswapujme si spoločne cestu k zelenšej budúcnosti! Pomôž nám a ďalším podobne zmýšľajúcim ľudom dokázať, že šetrenie našej planéty aj peňaženky môže byť jednoduché a zábavné. Zdieľaj o našom portáli informácie priateľom, ktorým by sa BHARTER mohol páčiť. Čím viac ľudí sa o projekte bharter.sk dozvie, tým viac rozšírime povedomie o swapovaní a vrátime do komunít čaro bartrového obchodu, ktorý prináša výhody nielen pre ľudí, ale aj pre životné prostredie. Pridaj sa do BHARTER komunity.

           Odoberaj novinky medzi prvými, buď súčasťou našej komunity a získaj rôzne výhody. Pridaj sa do BHARTER komunity prihlásením TU.

Tešíme sa na Teba!

Annie a tím BHARTER

Mohlo by Ťa zaujímať