16.07.2024

Letná dovolenka z druhej ruky s BHARTERom

           Leto je tu a s ním aj čas zvoľniť a dopriať si konečne oddych a dovolenku. Predtým, ako sa však vyberieš do obchodu po novú výbavu k vode alebo na iné letné aktivity, skús tento rok zvážiť udržateľnejší prístup, ktorým ušetríš našu planétu i svoju peňaženku. Vďaka BHARTERu si môžeš naplno užiť leto a svoju dovolenku, a zároveň prispieť k ochrane životného prostredia. S trochou kreativity môžeš zažiť udržateľné leto plné zábavy, ak sa rozhodneš namiesto nakupovania vecí radšej swapovať :)

Prečo si na dovolenku zaobstarať veci z druhej ruky?

Výberom vecí z druhej ruky šetríš našu planétu, vytváraš menej odpadu a za ušetrené peniaze si môžeš dopriať viac letných zážitkov či zmrzliny. Vďaka swapovaniu môžeš získať celú škálu vecí bez prispievania k nekonečnému cyklu konzumu. Viac dôvodov, prečo swapovať, nájdeš v našom článku tu: Objav čaro swapovania.

Udržateľné leto plné zábavy aj vďaka BHARTERu

Predstav si, ako relaxuješ pri vode pod slnečníkom swapnutým na BHARTERi. Tvoje deti si zase môžu užiť kopec zábavy s plážovou loptou alebo frisbee, ktoré ležali niekomu v skrini/krabici a konečne opäť našli svoje využitie. Na BHARTERi okrem toho možno nájdeš aj celkom novú nafukovačku či plutvy a iné potápačské vybavenie, s ktorým si užiješ vo vode kopu zábavy a neminieš ani len cent. Položky, ktoré nájdeš na BHARTERi, sú naozaj rozmanité, a vďaka swapovaniu si užiješ leto aj dovolenku bez obáv o životné prostredia.

Ako na to?

Pripoj sa k našej komunite! Je to jednoduché. Ak ešte nemáš účet na BHARTERi, zaregistruj sa a môžeš sa smelo pustiť do swapovania a nájsť to, čo potrebuješ na svoju dovolenku a leto plné zábavy.

Pozri si položky, ktoré pridali ostatní používatelia – naši Bharťáci, a ak Ťa niečo zaujme, spoj sa cez BHARTER s vlastníkom danej veci a dohodnite si swap podľa vašich predstáv. Na BHARTERi nájdeš aj veci na darovanie a možno tak získaš to, čo práve potrebuješ, úplne zadarmo.

Máš doma aj Ty veci, ktoré nepotrebuješ? Tak ich nahraj na BHARTER a daruj im druhú šancu na život. Sme si istí, že sa nájde niekto, kto ich využije a Ty za ne môžeš získať nové jedinečné kúsky, ktoré Ťa potešia. Je to výhra pre obe strany!

Zaregistruj sa na BHARTERi a preswapuj sa s nami k udržateľnej dovolenke plnej zábavy a vydaj sa na cestu k ekologickejšiemu letu. Každý krok, ktorým prispeješ k ochrane našej planéty, sa počíta!

Tešíme sa na Teba!

Annie a tím BHARTER

Mohlo by Ťa zaujímať